پشت صحنه خوراکیها

امروز میهمان جلسه ماهیانه ایمنی و بهداشت اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان بودم.

جلسه ای با حضور مسئولین ایمنی و بهداشت اکثر شرکتهای فعال در بزرگترین مجتمع بندری ایران. در این جلسه پرده از پشت صحنه خوراکیهایمان برداشتم.

خوراکیهایی که هر ساله یک سومش توسط بشر دور ریخته می شود، در حدود ۱/۳ تریلیون کیلو و سهم ما ایرانیها نیز بسیار قابل توجه است یعنی هر ایرانی سالانه ۳۷۵ کیلوگرم خوراکی را دور می ریزد!

و کسانیکه روزانه در رژیم غذایی خود گوشت قرار داده اند،  مسئول تولید ۲۰ درصد گازهای گلخانه ای جهان و مرگ سالانه ۶۰ بیلیون حیوانند!

برای آنکه به عمق فاجعه پی برده و راهکارهای جلوگیری از آنرا بدانید، فایل زیر را دانلود و مطالعه نمائید.

پشت صحنه خوراکیها

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *